Sezonul gratarului nu se termina niciodata

Sezonul gratarului nu se termina niciodata

Dacă și dumneavoastră sunteți ca noi și vă place să vă bucurați de un grătar bine făcut, înseamnă că sfaturile noastre o să vă fie de folos. De acum înainte, pentru plăcerea dvs., suntem gata să vă oferim o gamă extrem de generoasă de produse pentru grătar. Așadar, puteți găsi carne tradițională de vită, de porc, miel, păsări de curte, dar și delicioasele noastre fripturi (carne de vită, carne de porc, miel). De asemenea, vă oferim toate sosurile de grătar care vă plac.

O MASĂ BUNĂ CU PRIETENII SAU FAMILIA

De îndată ce soarele a ieșit în prim-plan în Craiova, toată lumea așteaptă cu nerăbdare o ieșire la un grătar. Ce e mai bine decât să ieși în aer liber, din când în când, pentru o masă bună cu prietenii sau familia? Sunt persoane care au facut chiar o pasiune perntru grătar și nu pierd nicio ocazie pentru a ieși cu familia și prietenii ! Pe aceștia îi admiram și depunem toate eforturile pentru a-i mulțumi!

1. BAZA ESTE UN GRĂTAR CURAT

Pentru început, unul din primele sfaturi pentru grătar pe care le puteți primi sunt: după fiecare folosire, gândiți-vă să vă curățați grătarul. Pentru a face mai ușor curățarea, încălziți grătarul gol. Astfel, căldura va elimina grăsimea și bacteriile încrustate. Apoi faceți o bilă de ziar și frecați grătarul pentru a distruge reziduurile rămase. Nu în cele din urmă, aveți grijă să nu vă ardeți, deoarece grătarul este foarte fierbinte!

2. VREȚI O CARNE FRAGEDĂ ȘI SUCULENTĂ?

O carne suculentă și fragedă este neapărat, la bază, o carne de calitate. De aceea, pentru a cumpăra carne de calitate, a cărei origine vreți sa o cunoașteți, pur și simplu mergeți la Vechea Măcelărie.

3. OBICEIURI DE EVITAT LA PREPARAREA UNUI GRĂTAR

– În primul rând, nu înțepăți bucățile de carne;
– Apoi, nu se sărează carnea înainte sau în timpul gătitului, ci mai degrabă la final, astfel va fi mai gustoasă și mai suculentă;
– În cele din urmă, evitați să apăsați carnea pentru a se găti mai repede, pentru că de fapt și-ar pierde tot sucul.

4. SFATURI PENTRU A FACE CARNEA ȘI MAI BUNĂ

– Mai întâi, scoateți carnea din frigider cu câteva minute înainte de a o pune pe grătar;
– Apoi, pentru a împiedica carnea să se lipească de grătar, ungeți-o cu ulei;
– De asemenea, daca doriți carnea mai suculentă, alegeți un clește și nu o furculiță pentru a întoarce carnea pe gratar;
– Doriti carnea mai crocantă? Ungeți cu ulei sau unt topit și adăugați condimentele preferate înainte de a o pune pe grătar;
– În cele din urmă, puneți carnea 5 – 10 minute la cald, după preparare și înainte de servire.

5. PERSONALIZAȚI-VĂ GRĂTARUL PENTRU A-L FACE DE NEUITAT

O mică diversitate nu strică.

Simplitatea este adesea eficientă. Dar pentru a satisface papilele gustative ale tuturor oaspeților, acest sfat pentru grătar v-ar putea face să descoperiți noi arome! Într-adevăr, am ales de multe ori carne de vită,carne de porc si pui, dar puteți încerca, de asemenea, mielul, curcanul sau, rață, vițel … Diversificați! Pentru o mai mare fericire a oaspeților!

Acesta este motivul pentru care Vechea Măcelărie vă oferă o gamă largă de carne de grătar, din cele mai diverse sortimente.

Totodată, alegeți un sos pentru preparatul la gratar!

Oferiți-le oaspeților o gamă de sosuri originale, pentru a aduce savoarea care va face toată diferența atunci când degustați un preparat din carne.

6. CONTROLAȚI TIMPUL DE GĂTIT AL CĂRNII VOASTRE

În primul rând, gătitul cărnii de vită:

Pentru o coastă de vită, cronometrați 5 minute dacă este subțire (2 cm) și 20 min pentru cele mai groase.
Pentru burgeri, se cronometrează 7 minute.

Pentru carnea de porc:

– Pentru cârnați, lăsați 15-20 de minute pentru gătit .
– Pentru cotletul de porc, se cronometrează între 6 și 8 minute .

Să nu uităm de păsările de curte:

– Pentru pieptul de pui, lăsați 8-12 minute.
– Pentru aripi și copane, se cronometrează 10 de minute de gătit.

Și să terminăm cu cotletele:

– Pentru cotletul de vițel, în funcție de grosime, se ține pe grătar de la 10 până la 15 minute.
– Pentru cotletele de miel, lăsați 8-10 minute.

Acestea fiind zise, sperăm că sfaturile noastre să vă fie de folos și așteptăm cu nerăbdare să ne spuneți cum a ieșit grătarul. Eventual, ne puteți trimite și poze.