Despre

O poveste bine condimentata

Toate informațiile referitoare la compania sau acțiunile noastre, produsele din carne și ingredientele folosite vă sunt comunicate cu toată transparența. Controlul securității igienico-sanitare este aplicat zilnic și este prezent la toate nivelurile de control:

nutriționale. Standarde de fabricație, controlul calității, alegerea produselor excepționale.

informativ. Pregătire continuă a personalului de igienă de către managerul nostru pentru a asigura calitatea, mesajele educaționale și transparență în comunicare.

economic. Preț, venit, standarde de etichetare.

de organizare. Fluxul de lucru este scanat complet de departamentul de control al calității și al igienei, curățenia și controlul temperaturii secțiunilor de lucru, camere frigorifice cu reglarea automată a temperaturii, monitorizarea temperaturilor de gătit, analiza microbiologică a produselor, monitorizarea sanitar-veterinară a spațiilor de producție, controale medicale periodice pentru fiecare angajat.

VALORI

Valorile pe care ne dorim să le împărtășim cu voi sunt respectul pentru calitate și bun gust. Astfel, preparatele noastre sunt realizate cu pricepere, de maeștri măcelari care știu să creeze armonie prin combinarea unor ingrediente de calitate, care susțin un stil de viață sănătos.

MISIUNE

Scopul nostru este de a vă readuce aminte ce înseamnă să vă bucurați de mezeluri și preparate din carne fără să vă faceți griji că acestea ar putea fi dăunătoare pentru sănătate. Totodată, ne dorim că părinții să aibă încredere în mezeluri bune și sățioase pentru cei mici.

Respect pentru gust

Vechea Măcelărie ia ființă în anul 2002 în Craiova într-un magazin unde pasiunea și experiența proprietarilor dobândită din anii lucrați în Italia își pune amprenta pe un comerț diferit de cel practicat la acele vremuri.

 

Și deși a urmat o pauză considerabilă, povestea Vechea Măcelărie nu se oprește aici. Ea merge mai departe, căutând să se reinventeze și adapteze vremurilor actuale, însă păstrând aceeași princepere a măcelarilor și aceleași ingrediente de calitate.

Ambasadori ai gustului plin de savoare

Dacă vi s-a făcut poftă deja și vreți să gustați din preparatele noastre, nu ezitați să ne contactați!